Новини

ФСК «Буковина» підсилився трьома новими футболістами

Контракти із чернівецькою командою підписали Дмитро Баранов, Артем Меркушов та Віталій Бурко.   

ФСК «Буковина» підписав контракт із півзахисниками Дмитром Барановим, Артемом Меркушовим і Віталієм Бурком. Про це повідомляє офіційний сайт чернівецької команди. У сезоні 2018-19 Дмитро Баранов та Артем Меркушов захищали кольори житомирського «Полісся». Віталій Бурко пройшов школу ФК «Ворскла» (Полтава), який виступає в Українській прем’єр-лізі.

Довідка. Віталій Бурко – півзахисник. Народився 8 січня 1997 року. Вихованець «BRW-ВІК» (Володимир-Волинський). Виступав за молодіжний склад полтавської «Ворскли». Грав за юнацькі збірні України.

Дмитро Баранов – півзахисник. Народився 4 лютого 1997 року. Вихованець ДЮСШ «Скала» (Моршин). Грав за команди «Скала» (Стрий) U-19, «Скала» (Стрий). Першу частину сезону 2018/19 провів у житомирському «Поліссі».

Артем Меркушов – півзахисник. Народився 7 червня 1996 року. Вихованець ДЮСШ ФК «Іллічівець» та СДЮСШОР «Шахтар» (Донецьк). Виступав за команди «Іллічівець» (Маріуполь, молодіжний склад), «Шахтар-3» (Донецьк), «Шахтар» (Донецьк) U-19 та U-21, «Суми», ФК «Маріуполь» U-21. Першу частину сезону 2018/19 провів у житомирському «Поліссі». Виступав за юнацькі збірні України U-16 та U-17.

 

Коментарі