Новини

8 March run. Чернівчан запрошують на безкоштовний березневий забіг

Взяти участь можуть і дорослі, і діти.

9 березня у Чернівцях проведуть забіг «8 March run». Учасники бігатимуть по Центральному парку 1, 2 або ж 3 кола — це 2, 3 з половиною і 5 кілометрів відповідно. Організаторка заходу Юлія Філіпчук у коментарі «Шпальті» розповіла, що участь для всіх охочих безкоштовна, а найактивніших марафонців чекають подарунки.

«Старт абсолютно безкоштовний. Він не лише для жінок-дівчат, а й для всіх наших чоловіків та діток, тому приходьте всією родиною! Проте гендерна дискрімінація в цей день таки буде. Грошові винагороди за 1-2-3 місце отримають лише представниці чарівної статі. Чоловікам залишається лише гучно вітати жінок і очікувати на розгіраші подарунків, які підготували наші спонсори та партнери. Запальна музика, розминка з ведучим, стартові номери, фінішна стрічка та чудова весняна фото-зона чекає на всіх охочих! Погоду в небесній канцелярії ми також замовляємо, тому не бійтеся виходити на перший весняний старт», – розповіла Юлія Філіпчук.

Реєстрація відкрита онлайн (для тих хто не хоче стояти в черзі за стартовим номером), але також реєстрацію проводитимуть на місці старту з 10:30 і до 11:55. Проте для зручності учасникам рекомендують зареєструватись завчасно.

Офіційний урочистий старт забігу о 12:00!

Збори у Центральному парку. 

Коментарі