Новини

У Чернівецькій ОДА хочуть відновити потяг Чернівці-Ужгород

Цей потяг має поєднати Чернівецьку, Івано-Франківську та Закарпатську області.

Фото Сергія Кушніра

Потяг 625/626 «Чернівці-Ужгород», який поєднає Чернівецьку, Івано-Франківську та Закарпатську області, планують відновити у Чернівецькій ОДА. Таку ідею висловили під час засідання Координаційної ради з питань розвитку туризму при ОДА 20 лютого.

«Це дасть можливість збільшення туристичного потоку, як внутрішніх, так іноземних туристів, та збільшить надходження до бюджету», – йдеться у повідомленні Чернівецької облдержадміністрації.

Нагадаємо, торік Укрзалізниця анонсувала запуск потяга «Чернівці-Сучава» на січень 2019 року. Зокрема, ПАТ «Укрзалізниця» спільно з Румунськими залізницями (Căile Ferate Române) з 1 січня 2019 року планувала зупустити дві пари поїздів в обидві сторони за маршрутом Чернівці-Сучава з пересадкою на станції Вадул-Сирет.

Наразі у прес-службі Львівської залізниці журналістам «Шпальти» повідомили, що у них немає інформації щодо запуску цього потяга і запропонували більше дізнатися в Укрзалізниці. На інформаційний запит «Шпальти» Укрзалізниця не надала відповіді у визначений законом п’ятиденний термін. Ми надіслали повторний запит до цієї структури і очікуємо на відповідь. Щойно її отримаємо, повідомимо нашим читачам.

 

 

Коментарі