Новини

У ЧНУ проходитимуть курси інтенсивного вивчення польської мови 

Після завершення «Курсів інтенсивного вивчення польської мови як іноземної» слухачі отримають сертифікат про знання польської мови на рівні B2.

11 березня в ЧНУ імені Юрія Федьковича розпочинають роботу «Курси інтенсивного вивчення польської мови як іноземної». Вони проходитимуть на базі «Центру славістичних студій SLAVIA»

План курсів містить перелік базових навчальних тем із фонетики, лексики, граматики, стилістики, зв’язного мовлення. На вивчення відведено близько 600 годин.

Після завершення курсів слухачі отримають сертифікат про знання польської мови на рівні B2. Це дасть можливість викладачам проходити передбачені контрактом міжнародні стажування, а студентам ‒ навчатися впродовж семестру в польських вузах за програмою обміну Direct Mobility. Про це повідомляють на сайті ЧНУ.

На курсах можуть навчатися науково-педагогічні та педагогічні працівники, студенти, інші зацікавлені слухачі, котрі бажають оволодіти польською мовою на рівні В 2. Навчання проходитимуть упродовж місяців: березень-червень, вересень-листопад.

Навчальні заняття проводитимуть два-три рази на тиждень у 65 аудиторії VI корпусу філологічного факультету ЧНУ (приміщення «Центру славістичних студій SLAVIA»).

Зарахування на навчання потенційних слухачів здійснюється на підставі наказу ректора університету після реєстрації їхніх письмових заяв у «Центрі славістичних студій SLAVIA» та оплати коштів за навчання (можлива оплата частинами).

Контактна особа: Ярослав Петрович Редьква, відділ міжнародних звʼязків (5 корп., ауд. 148, тел.: 584706, e-mail: [email protected]).

Детальніше тут.

Коментарі