Новини

ТОП-5 чернівецьких закладів, де можна подивитися футбольні матчі

Пропонуємо вам підбірку пабів, у яких можна разом із друзями за кухлем пива подивитися футбол.

Минулого тижня трапилася подія, яку чекали більшість поціновувачів футболу – після двомісячної перерви повернулися матчі Ліги чемпіонів. І поки в розпалі 1/8 фіналу, фанати цього виду спорту щовівторка та щосереди ввечері знову шукають місце, де можна було б розслабитися та комфортно разом із друзями переглянути гру за кухлем пива.

Спеціально для тих, у кого немає спортивних фанів серед домочадців, хто не хоче купувати онлайн-трансляцію, бо, зрештою, немає телевізора, або ж просто хоче максимально відчути стадіонну атмосферу, «Шпальта» підготувала підбірку з чернівецьких закладів, де транслюють футбольні матчі.

1. «Гойра» (Парковий проїзд, 2А)

Години роботи: 12:00-02:00

Напевно, один із найвідоміших чернівецьких пабів. Тут широкі столи та дивани, тому місця вистачить навіть на найбільшу компанію. Недратівливе «м’яке» світло, багацько телевізорів-плазм і, зрештою, широкий асортимент алкоголю та закусок обіцяють вам неймовірний спортивний вечір. Як розповідає адміністратор, тут зазвичай транслюють тільки футбол, адже саме він збирає найбільше відвідувачів.

Нині, у розпал сезону, столики бронюють завчасно, але «Гойра» готова навіть до аншлагу. Серед особливостей тут два величезних висувних екрани-полотна по обидва боки залу, тому без футболу не залишиться ніхто.

2. «Наше пиво» (вулиця Героїв Майдану, 29; вулиця Героїв майдану, 103Г)

Години роботи: 10:00-00:00 (Героїв Майдану, 103Г); цілодобово (Героїв Майдану, 29)

«Наше пиво» у Чернівцях видають незмінні атрибути – два великих металеві бики на центральному вході. Заклад працює цілодобово, тут завжди дуже людно. Розташований він поблизу Центрального ринку. Тут просторі двоповерхові зали з широкими дерев’яними лавами. А телевізори ледь не біля кожного столика та пиво власного виробництва точно не залишать байдужими компанію футбольних фанів.

3. «Бартка» (вулиця Головна, 124)

Години роботи: пн.-сб. 12:00-05:00; нд. 12:00-02:00

Гастро-паб, що на першому поверсі, ледь не щовечора збирає безліч футбольних фанів. Тут транслюють не лише футбол, але й керуються певним принципом: коли грають закордонні команди, то звук вмикають лише на частині телевізорів, коли українські – на всіх. Як розповідає адміністратор, ігри вітчизняних клубів традиційно збирають більше людей.

У цьому закладі просторий зал із відкритою кухнею, широкі столи зі зручними стільцями і великий асортимент алкоголю та закусок. Якщо ви захочете подивитися футбол, столики варто замовляти заздалегідь – тоді для вас оберуть найкращі посадкові місця.

4. «Stadium» (вулиця Головна, 100, у приміщенні «Льодового майданчика»)

Години роботи:  з 10:00 до останнього клієнта

Спортивний бар із надзвичайно цікавим інтер’єром та виглядом на ковзанку! Зручні м’які стільці, розписані у стилі графіті стіни й великий асортимент закусок, снеків та алкоголю. Напевно, лише тут у Чернівцях посеред залу можна побачити боксерську грушу і переможний п’єдестал. А ще – повечеряти за столиком у вигляді шахової дошки та хокейного поля. Столики завчасно можна не замовляти, адже місця вдосталь усім! Тому якщо ви спонтанно вирішили подивитися з друзями футбол, «Stadium» – саме те, що треба.

5. «Bier Platz» (вулиця Руська, 1)

Години роботи: пн.-чт. 15:00-12:00; пт.-сб. 15:00-03:00; нд. 15:00-00:00

Цей заклад можна назвати пабом тільки формально — «Bier Platz» має просто королівський вигляд. Розмальовані вручну стіни, високі ліхтарі, стилізовані зашторені віконечка у прованському стилі та жива музика щовихідних точно не асоціюються у вас зі словом паб чи спорт-бар. Тим не менше, футбольні вечори збирають тут чимало фанів. Широкі дерев’яні столи й стільці, ненав’язлива атмосфера, великий асортимент алкоголю та надзвичайно привітне обслуговування гарантують вам незабутній спортивний вечір

Публікація не є партнерською чи рекламною і відображає суб’єктивну точку зору автора і редакції.

Анна Колісник

Коментарі