Об’єкти. У Чернівцях відкрили фотовиставку поляка Міхала Пєтшака

Головні теми експозиції – час і простір, а також їхня взаємодія.

16 лютого у Steinbarg Gallery & Cafe відбулося відкриття фотовиставки «Об’єкти» польського митця Міхала Пєтшака (Michał Pietrzak).

Представлена виставка – колекція творів, створених за останні декілька років. Головні теми експозиції – час і простір, їхня взаємодія. Це своєрідне балансування між статичним і рухомим зображенням.

Пєтшак творчо проявляє себе головним чином за допомогою фотографії та відео, використовуючи ці медіа-інструменти як засоби реалізації власних концептуальних намірів. За його словами, фотографія не показує реальності, а створює її. У своїх роботах митець порушує проблеми особистості у широкому соціологічному та міському контексті.

Експозиція триватиме до 7 березня.

Довідка. Міхал Пєтшак народився у 1977 році у Бистшиці-Клодзькій (Польща). Мешкає і працює у Вроцлаві. Автор багатьох індивідуальних та групових виставок. Його твори виставляються в колекції Національного Музею у Вроцлаві. Міхал Пєтшак – член Союзу Польських Фотохудожників. Також займається архітектурними проектами і викладацькою діяльністю.

Фото Євгенії Калюжки

 

Залишити відгук