Новини

У Чернівцях на ремонт вулиці Руської виділять понад 36 мільйонів гривень

Капітальний ремонт, за словами директора Департаменту ЖКГ, розпочнуть тоді, коли для цього будуть сприятливі погодні умови.

На капітальний ремонт вулиці Руської виділять більше 36 мільйонів гривень. Про це повідомляє сайт електронних закупівель Prozorro. Згідно з угодою, фірма «Грейп 2002» відремонтує ділянку від вулиці Петра Сагайдачного до Січових Стрільців до жовтня 2019 року. Підприємство зробить водопровід, каналізацію, тротуари та влаштує дорожню розмітку. За ці роботи фірма отримає 372 тисячі гривень прибутку, а на зарплату працівникам піде 1,5 мільйона гривень.

Як розповів у коментарі «Шпальті» директор Департаменту ЖКГ Володимир Бешлей, капітальний ремонт вулиці розпочнуть тоді, коли для цього будуть сприятливі погодні умови.

«Звісно, поки не завершимо роботи на Героїв Майдану та на проспекті, мови не може бути про початок нових робіт на Руській. Ми намагатимемося швидше завершити роботи і профінансувати їх, а тільки прийде весна – розпочнемо ремонт Руської. Кошторисно-проектну документацію виготовили, тендер провели. Відрізок ділянки від вулиці Сагайдачного до Шевченка зараз у дуже аварійному стані. Тому якраз із цієї частини вулиці треба провести ремонт. Там потрібно зробити надзвичайно складні інженерні роботи, пов’язані з будівництвом нової каналізації, водопроводу. Це жвава і насичена артерія в місті, тому ми повинні спрацювати так, аби ці роботи оперативно провели», – розповідає Володимир Бешлей.

Водночас директор Департаменту переконує, те, які дороги капітально ремонтуватимуть після Руської, залежить лише від фінансування.

«Зараз у Чернівцях більше 30 проблемних доріг, які потребують капітального ремонту. Найближчим часом оприлюднимо ці переліки, аби громада могла ознайомитися з ними та долучитися до вибору пріоритетних доріг для ремонту», – каже Володимир Бешлей.

Коментарі