Новини

На День Святого Валентина у Чернівцях одружаться 25 пар

Сьогодні однакова кількість завчасно запланованих церемоній та «Шлюбів за добу».

фото @jeremywongweddings

Сьогодні у Чернівцях проведуть 25 церемоній розпису. Про це у коментарі «Шпальті» розповіли працівники міського РАЦСу. Кажуть, що тенденція одружуватися на День Валентина традиційно не змінюється.

«Запланованих церемоній розпису буде 12, і за допомогою послуги «Шлюб за добу» – теж 12. Також зранку одна пара подала довідку про вагітність, і ми їх зареєстрували одразу. Тобто 14 лютого у нас всього буде 25 церемоній розпису. Цьогоріч у нас стільки пар, як зазвичай. Можливо, на 2-3 пари більше, ніж торік. Сьогодні ми працюємо в інтенсивному режимі – до 15 хвилин на одну пару молодят. У нас зараз є декілька реєстраторів, вони час від часу міняються, тому затримок немає. Загалом ми кожній парі видаємо сертифікат учасника заходу «Кохання поза часом», також молодята фотографуються біля нашої фотозони. Спеціальних додаткових заходів саме до Дня закоханих у нас немає»,пояснили у РАЦСі.

Нагадаємо, сьогодні Чернівецький відділ реєстрації актів цивільного стану долучився до акції Мін’юсту «Кохання поза часом» та працює до опівночі.

 

Коментарі