Новини

Коли на дорогах Чернівців розпочнуть латати ями

Ямковий ремонт дорожного покриття у Чернівцях обіцяють розпочати раніше, ніж це робили минулими роками.

Ямковий ремонт дорожного покриття у Чернівцях розпочнуть цього року раніше, ніж це робили минулими роками. Наразі комунальники домовилися з підрядниками, які готові приступити до роботи, щойно дозволять погодні умови. Про це повідомив під час зустрічі на зборах громади Чернівців директор Департаменту ЖКГ Чернівецької міської ради Володимир Бешлей. Також він пообіцяв, що ямковий ремонт дорожного покриття у Чернівцях розпочнуть цього року раніше, ніж минулими роками.

«Чекаємо плюсової температури, щоб середньодобова складала 5 градусів тепла. Тоді зможемо запускати асфальтний завод. Хочемо розпочати ремонтні роботи значно раніше, ніж попередніми роками. Ми ставимо завдання максимально швидко вже у березні завершити ці роботи», – сказав Володимир Бешлей.

Однак він зазначив, що поточний ремонт – це тимчасовий захід, бо після наступної зими дороги знову будуть розбиті. Тому у Департаменті вже склали перелік об’єктів у Чернівцях, які потребують першочергового ремонту. Наразі це 28 доріг.

«За попередніми підрахунками на капітальний ремонт цих об’єктів потрібно 160 мільйонів гривень. Наразі таких коштів у міському бюджеті немає. Тому ініціюємо громадські обговорення, аби чернівчани вирішили, які дороги потрібно насамперед робити», – зазначив Бешлей.

 

 

Коментарі