Новини

Перша школа молодого політика. ЧНУ організовує дводенний тренінг

На дводенні тренінги запросили нардепів, колишніх урядовців та відомих журналістів.

фото @helloquence

Студентський парламент юридичного факультету ЧНУ запрошує всіх охочих взяти участь у дводенному тренінгу «Школа молодого політика».

Головний організатор Вадим Гатеж у коментарі «Шпальті» розповів, що взяти участь у школі можуть не тільки студенти ЧНУ, а й усі охочі.

«Це можуть бути старшокласники, студенти інших вишів чи вже навіть ті, хто працюють – будь-хто. Молодь, активісти, громадські діячі. Молодий політик – це не обов’язково студент. Ми запросили у школу відомих політиків, журналістів – зараз чекаємо їхніх відповідей. Серед них є нардепи, колишні урядовці. Захід націлений не на те, щоб дізнатися плюси чи мінуси якихось окремих політиків , а на те, щоб показати їхній життєвий шлях, як вони розпочинали. Розкажуть про нюанси, які потрібно знати, аби стати успішним політиком.

Щодо проживання учасників з інших міст ми зараз ведемо дискусію з виконувачем обов’язків ректора, аби нам усе ж таки видали гуртожитки. Якщо ж не вдасться домовитися – будемо шукати хостели», — розповів Вадим Гатеж.

Захід націлений на підвищення політико-правової культури молодого покоління, подолання абсентеїзму та формування активної громадської позиції серед молоді. Школа передбачає поєднання як виступів спікерів, які мають досвід у політичній сфері, так і практичного закріплення отриманих знань шляхом створення та лобіювання законопроекту студентами – учасниками.

Коли?

16-17 березня в місті Чернівцях на базі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича

Попередня реєстрація на захід – ОБОВ’ЯЗКОВА. Реєстрація підтверджується оплатою.

Детальніше про подію читайте тут

«Мистецтво політика полягає в тому, щоб передбачити, що станеться через день, через місяць, через рік, а потім пояснити, чому це не сталося» – Уїнстон Черчілль І Всеукраїнська школа молодого політика – це дводенний тренінговий захід , націлений на підвищення політико – правової культури молодого покоління ,подолання абсентеїзму та формування активної громадської позиції серед молоді . Школа передбачає поєднання як виступів спікерів, які мають досвід у політичній сфері , так і практичного закріплення отриманих знань шляхом створення та лобіювання законопроекту студентами – учасниками. Захід відбуватиметься 16-17 березня в місті Чернівці, на базі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.Організаторами заходу є Кафедра публічного права та Студентський парламент юридичного факультету ЧНУ.Посилання на реєстрацію: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfhTZ2ey9QMvgizeU1jommP2tQyGlp_IIVISyL30EjH_85vIA/viewformДЕДЛАЙН реєстрації на захід – 8 березня , о 20:00. #political_school_cv#школамолодогополітика_ЧНУ#нове_покоління

Gepostet von Студентський парламент юридичного факультету ЧНУ імені Юрія Федьковича am Donnerstag, 7. Februar 2019

Коментарі