Новини

ТОП-5 чернівецьких закладів, де можна відпочити з дітьми

Пропонуємо вам перелік місць, де є дитячі кімнати.

Спільний похід із дітьми у кафе чи ресторан – справжнє випробування для батьків. Досвідчені мами й тати знають, що іноді їхні чада можуть кардинально змінити сімейні плани. Всього декілька «Хочу їсти», «Не хочу їсти», «Де мої іграшки?», «Забери мене додому» – і довго плановану сімейну вечерю або зустріч із друзями зіпсовано. 

Для того, аби вашій малечі було цікаво, поки ви насолоджуєтесь їжею та спокоєм, у окремих чернівецьких ресторанах обладнали дитячі кімнати. Пропонуємо вам топ-5 закладів нашого міста, де такі кімнати є.

1. «Riposo pizza» (вулиця Павла Каспрука, 18)

Графік дитячої кімнати: щодня 10:00-22:00.

Вартість: безкоштовно.

З милим блакитно-білим інтер’єром, м’якими диванами та майстерно розмальованими стінами ця піцерія точно підійде для родинних посиденьок. Дитяча кімната працює за таким же графіком, як і сам заклад. Тут м’які пуфи-мішки, невеличкі столики зі стільцями для «важливої дитячої писанини», великий телевізор із мультиками, що ніколи не закінчуються та, звісно, безліч іграшок. За словами адміністраторки, по п’ятницях, суботах та неділях тут із малечею бавиться няня. А щонеділі з 17:00 до 18:00 карапузів розважають аніматори.

2. «Bartka» (вулиця Головна, 124)

Графік дитячої кімнати: будні – 18:00-23:00; вихідні – 13:00-23:00.

Вартість: 40 гривень/година.

Побачивши тут дитячу кімнату, навіть найдоросліший дорослий подумає: «Хочу тут жити». Три великих телевізори, різнобарвні пуфи-мішки та цілий батутно-гірковий комплекс! Також декілька столиків зі стільцями з розмальовками та книжками-картонками на будь-який смак. Серед іграшкового арсеналу тут безліч пірамідок, конструкторів, ляльок, машинок, настільних ігор та пазлів. Щодня тут працює вихователь, однак діткам до 3 років вхід дозволений тільки з батьками. Спеціальна програма, яка містить аквагрим, караоке чи дизайн кімнати, по-різному складена на кожен день – тому малечі тут навряд чи набридне.

3. «New York Street Pizza» (вулиця Владислава Трепка, 2 – біля стадіону «Буковина»)

Графік дитячої кімнати: щодня 09:00-23:00.

Вартість: безкоштовно.

Піцерій цієї мережі багацько по всьому місту, але дитяча кімната є тільки в закладі на вулиці Трепка, поблизу стадіону «Буковина». Тут спеціально для маленьких відвідувачів стилізовано розписані стіни, є великий телевізор, дошки для малювання і, певно, найбільш відповідні для діток стільці та парти з ніжками-олівцями. З дітками тут постійно працює няня.

4. «Челентано» (вулиця Університетська, 7А)

Графік дитячої кімнати: щодня 10:00-22:00.

Вартість: безкоштовно.

Підходяще місце не тільки для родинних зустрічей, а й для проведення найкращих дитячих свят. Дитяча кімната надзвичайно простора – з різнобарвними диванами, стільцями та столиками. Здається, панує атмосфера маленького дитячого садочка – для малечі є особисті шафки та полички. Тут великий телевізор, багато іграшок, розмальовок та книжок. За словами адміністраторки, виховательок у дитячій кімнаті немає – малюки бавляться самі, або ж із батьками. Також на замовлення батьків піцейоли для діток часто проводять майстер-класи з приготування піци.

фото geometria

5. «Schiller» (вулиця Шиллера, 10)

Графік дитячої кімнати: щодня 10:00-00:00.

Вартість: безкоштовно.

Тут великий телевізор, різнобарвні стільці, пуфи-мішки і багато іграшок. Малеча бавиться з кубиками, машинками, м’ячиками, ляльками та ще з безліччю забавками. На стінах кімнати різнобарвні наліпки з казковими персонажами, які додадуть настрою як дітлахам, так і дорослим. Виховательок немає, тому діти граються самі або з батьками.

Анна Колісник

Коментарі