Новини

Чернівчан запрошують на курс «Змінотворець»

Тренінг розробила американка українського походження, викладачка в університетах Америки, Європи й Африки Ірена Даниш.

6 лютого о 18:00 у вільному просторі «Apartamentul 24» відбудеться курс «Змінотворець». Це експрес-курс громадянської освіти від БУР, який має за основу інтерактивний тренінг «Ми – активні!».

Його розробила Ірена Даниш у співпраці з Інститутом лідерства та управління УКУ і доповнений низкою практичних завдань для учасників.

Ірена Даниш – американка українського походження, викладачка в університетах Америки, Європи і Африки, з більш ніж 20-річним стажем волонтерства, фасилітаторства і правозахисту. Ірена провела два перших тренінги «Ми – активні!» в рамках першого етапу «Змінотворця» і передала естафету волонтерам БУР, які навчилися проводити такий тренінг. Підготовлені Іреною тренери уже провели тренінги в Львові, Харкові, Кривому Розі, Жидачеві та Євсузі.

Курс покликаний розбудовувати мережу активних громадян в Україні, налагоджувати контакти в середині громад і готувати основу для сталої взаємодії громадянського суспільства, органів влади і бізнесу.

Метою курсу є зміцнення впевненості учасників у тому, що кожен може відігравати вагому роль в розвитку суспільства і активно користуватися інструментами участі в громадському і громадянському житті. Також курс покликаний розбудовувати мережу активних громадян в Україні, налагоджувати контакти в середині громад і готувати основу для сталої взаємодії громадянського суспільства, органів влади і бізнесу.

Тренінг «Ми – активні!» побудований на 7 принципах активного громадянства розроблених Інститутом лідерства і управління УКУ. Його проводять в інтерактивній формі: він включає авторські ігри і вправи розроблені Іреною Даниш, що допоможуть нам впевнитися в нашій важливій ролі в житті суспільства.

У рамках курсу учасники зможуть реалізувати практичні завдання або спільні акції взаємодопомоги в своїх громадах, і отримають можливість виграти міні-гранти на фінансування таких акцій від Львівської Освітньої Фундації.

На данном изображении может находиться: люди сидят и текст

Коментарі