Новини

У Чернівцях збирають кошти на обладнання для соціального підприємства «Кранчі з любов’ю»

За 13 днів необхідно зібрати 50 тисяч гривень.

Як раніше писала «Шпальта, у Чернівцях Центр догляду за молоддю з інвалідністю «Любов, яка лікує» розпочав власне виробництво корисних продуктів. Молоді люди власноруч виготовляють гранолу, фруктові чіпси та карамелізовані горішки – придбати корисну їжу може кожен охочий.

Суть ідеї полягає в тому, аби залучити до соціального підприємництва особливу молодь та допомогти їй самореалізуватися. Усі виручені від продажу смаколиків кошти спрямують на закупілю обладання для підприємства. Наразі на рахунку краудфандингу вже є більше 12 тис. гривень. Аби ці гроші потрапили до Центру, необхідно зібрати більше 50% від запланованої суми (50 тис. грн) за 13 днів.

«Ми зробили надто багато, аби зараз опустити знесилені руки і втратити надію. Завдяки вам ми змогли зібрати кошти та придбати частину побутової техніки, і о… Диво! розпочати виробництво кранчів із молоддю з інвалідністю. Є потреба у дофінансуванні для закупки решти необхідного приладдя. На рахунку краудфандингу вже є більше 12 тис. гривень. Аби ці гроші потрапили до нас, необхідно зібрати більше 50% від запланованої суми (50тис. грн). На це у нас залишилося 13 днів.

Ви вірите в те що молодь з інвалідністю не є «обмеженими»? Наші можливості БЕЗМЕЖНІ, а рамки лише в головах людей», – ідеться у дописі Центру денного догляду для молоді з інвалідністю «Любов, яка лікує», – ідеться у дописі Центру.

Як допомогти:

  1. Перейдіть за посиланням, виберіть свою винагороду та перекажіть кошти через платформу краудфандингу: https://razomgo.com/projects/Kranch_z_lyubovyu
  2. Якщо з краудфандингом все надто складно, перекажіть кошти на карту Привату 4731219600313807(з помітко «на краудфандинг) і ми одразу ж відзвітуємо вам про перераховані кошти.
  3. Зробіть репост цього запису та підпишіться на наш інстаграм аби придбати смачні та корисні кранчі https://instagram.com/lovegranola_che

 

 

 

Коментарі