Новини

Студенти буковинських коледжів здобули 3 місце на Спортивних іграх України

До складу збірної Чернівецької області ввійшли 46 представників із 9 навчальних закладів.

Фото unsplash.com

У Вінниці відбулися Спортивні ігри України серед студентів коледжів. Збірна Чернівецької області зайняла третє місце з 19 областей, які брали участь у змаганнях, повідомляє офіційний сайт Департаменту освіти і науки ЧОДА. До програми турніру входили сім видів спорту.

До складу збірної області ввійшли 46 студентів із 9 навчальних закладів. Найбільше представників делегували Чернівецький кооперативний економіко-правовий коледж, Чернівецький політехнічний коледж та педагогічного коледж ЧНУ ім. Ю. Федьковича.

Найуспішніше виступили команди з футзалу та з настільного тенісу, які вибороли бронзові нагороди. Буковинські баскетболісти, волейболісти та шахісти на п’єдестал пошани не піднімалися, однак здобули очки, які допомогли збірній зайняти третє загальнокомандне місце.

Медалями Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України нагородили студентів-спортсменів із футзалу (Андрій Гончук, Микола Фрунчак, Василь Гакман, Володимир Шородок, Дмитро Перчула, Данііл Полівцев, Дмитро Гоменюк, Олександр Почтар, Давид Шутак, Володимир Криштанович) та з настільного тенісу (Ігор Колесник, Євгенія Шеромова, Максим Михайлович, Надія Ковтун).

Фото Департаменту освіти і науки ОДА

 

Коментарі