Новини

У Чернівцях сотня дівчаток змагалася на чемпіонаті області з художньої гімнастики

За медалі боролися спортсменки 2007-2011 років народження.

 

Фото Мар’яни Савчук

У приміщенні Чернівецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи, що на вулиці Небесної Сотні, 6, відбувся Чемпіонат Чернівецької області з художньої гімнастики. У змаганнях взяли участь близько сотні маленьких спортсменок, які представляли ЧОДЮСШ, ДЮСШ №1 та спортклуб «Ритмік».

За медалі боролися гімнастки 2007-2011 років народження (розігрували по три призові місця на кожен із років).

Як розповіла у коментарі «Шпальті» тренерка ДЮСШ №1 Мар’яна Савчук, під час виступів дівчатка виконували вправи з шістьма предметами.

«Дітки приблизно одного рівня, всі стараються, але виграють ті, хто справляється з емоціями. Тому хтось «губив» предмети, а хтось показував себе краще. Підопічні нашої спортшколи здобули чотири медалі, хотілося б показати кращий результат, але є над чим працювати. Окреме питання – бали, які виставляють судді, тому що не завжди вони оцінювали маленьких спортсменок об’єктивно, але це загальноукраїнська тенденція», – зазначила Мар’яна Савчук.

За її словами, більшість призових місць на змаганнях посіли вихованки обласної ДЮСШ. Представниць саме цієї спортивної школи на турнірі було найбільше.

Фото Мар’яни Савчук

 

Коментарі