Новини

Чернівчанам провели освітній тренінг про здоровий спосіб життя. Фото

Чернівецькі спікери розповідали всім охочим про правильне харчування, спорт та досягнення власних цілей. 

Сьогодні, 27 січня, в Українській академії лідерства відбувся тренінг-майстер-клас щодо здорового способу життя «Salutem». Близько п’ятдесяти людей, яких цікавить правильне харчування та які прагнуть досягнути ідеального зовнішнього вигляду, зібралися, аби послухати лекції спікерів.

Організаторка «Salutem» Олександра Процюк, котра сама стала лекторкою, поділилася своєю історією – вона схудла на 15 кілограмів. Переконує, що здорове харчування – основа людського життя.

«Ми включили не лише ціль схуднення та здорового харчування, а й психологію в буденному житті. Вважаємо, що здорове харчування є основою нашого життя, тому що від цього береться і енергія та мотивація для подальших дій. Ми те, що ми їмо», – каже дівчина.

На безкоштовному освітньому проекті учасники змогли послухати лекції від:

  • Блогерки, котра допомогає людям худнути. Олександра Сваровскі розповіла про правильне харчування;
  • Дівчини, котра за допомогою спорту та правильного харчування схудла на 15 кілограмів Олександри Процюк.
  • Мотиваційної ораторки Олени Садомової, яка розповіла про досягнення цілей;
  • Косметолога-дерматолога. Людмила Дергач пояснила, як правильно доглядати за шкірою;
  • Лікаря ветсанекспертизи. Наталія Бернацька поділилась секретами правильного вибору продуктів.

«Організовуючи захід, я поставила перед собою мету: повністю розвіяти міфи про здорове харчування. Тому що дуже багато моїх однолітків повністю відмовляються від їжі, щоб схуднути. Після підліткового віку важливо зрозуміти, як потрібно харчуватись і чому саме це корисно для тебе. Тому сподіваюсь, що кожен, хто прослухає ці лекції, зміниться на краще», – розповіла організаторка «Salutem» Олександра Процюк.

У тренінгу також взяли участь Фундація регіональних ініціатив та Українська академія лідерства. Організатори підготували для учасників цікаві подарунки.

Ірина Болеста

Коментарі