Новини

Для тих, хто ще не вміє говорити. Чернівецьке видавництво презентує серію дитячих книжок

«Чорні вівці» готують серію книг-картонок про Зайченятко.

фото @picsea

Наприкінці січня у дитячому арт-видавництві «Чорні вівці» з’являться друком одразу три нових книжки-картонки для наймолодших читачів: «Іще почухаєш за вушком?», «Зайченя купається» та «Витри слізки зайченяті» сучасного німецького письменника та ілюстратора Йорґа Мюле.

Інтерактивні видання, як запевняють видавці, розраховані на діток від 1 до 3 років. Малюки разом із головним героєм – Зайченятком – вкладатимуться спати, вчитимуться купатися та співчувати іншим. Особливість видань у тому, що вони вчать дитину, як поводитися в різних ситуаціях та виконувати найпростіші дії – сушити волосся, підбивати подушку, клеїти пластир. Веселі картинки стимулюють до дій, розвивають пам’ять і дрібну моторику дитини, а зручний картонний формат дозволяє читати знову й знову.

 «Це, поза всяким сумнівом, література для тих, хто не лише читати, але, можливо, ще й говорити не вміє. Сподіваюся, батькам буде легше й веселіше з такою книжкою-іграшкою вкладати дітей спати, втішати їх, коли заб’ються, і привчити купатися», – каже перекладачка Олександра Григоренко.

До речі, українською ці книжки побачили світ уперше.

З 24 по 31 січня триватиме передпродаж цих книжок за спеціальною ціною.

Коментарі