Афіша, Новини

У Чернівцях із лекцією виступить Павло Шеремета

Про співвідповідальність задля прориву, або як девіз міста Чернівців перегукується з лекціями Павла Шеремети, він розповість під час зустрічі з усіма охочими. 

23 січня до Чернівців приїде досвідчений менеджер-економіст Павло Шеремета. Про співвідповідальність задля прориву, або як девіз міста Чернівців перегукується з лекціями Павла Шеремети, він розповість під час зустрічі з усіма охочими.

Відкрита лекція, яку організовує чернівецький осередок Української академії лідерства, відбудеться 23 січня о 16:00 на вулиці Дарвіна,2а.

Павло Шеремета – міністр економічного розвитку та торгівлі України 2014 року, колишній керівник Школи управління Українського католицького університету, засновник Києво-Могилянської бізнес-школи (KMBS), засновник майстерні стратегій «PRORYV». 

Під час зустрічі Павло Шеремета говоритиме про те, чому втікають іноземні інвестори та як збільшити притік інвестицій, які принципи успішного ведення бізнесу в Україні; як збільшити туристичний потенціал міста і чому Чернівці – найближчі до прориву в усій Україні. Якщо хочете бути слухачем лекції, потрібно зареєструватися тут.

Коментарі