Новини

Топ-7 чернівецьких закладів, де можна поснідати до 9 ранку

Пропонуємо вам підбірку місць, які відчиняються о 7-8 ранку.

Ледь не кожному з нас доводилося рано-вранці шукати місце, аби перекусити. Якщо ви втомлені після безсонної ночі у потязі та шукаєте якусь альтернативу вокзальній шаурмі або ж просто, поспішаючи на роботу або пари, не догледіли млинці чи омлет, тоді ця підбірка саме для вас.

«Шпальта» зібрала топ-7 чернівецьких закладів, де можна поснідати о 8 ранку.

1. «Львівські круасани» (вулиця Степана Бандери, 3; вулиця Небесної Сотні, 14а)

Пн.-пт. 08:00-23:00

Сб.-нд. 09:00-23:00

До «круасанів» можна потрапити навіть без ґуґл-карт – просто йди на неймовірний запах свіжої випічки та шоколадної карамелі. У меню закладу небагато пропозицій – солодкі і солоні круасани та напої. Проте цього вистачить, аби ситно поснідати. Круасан із кавою обійдеться приблизно у 55-60 гривень. Приємна музика, просторі зали та зручні стільці. До речі, кав’ярня підійде для всіх прихильників стиляжних фоточок у Інстаграм – тут хороше освітлення, неонові вивіски та написи на стінах і класичні дерев’яні меблі.

2. «OZZY» (вулиця Університетська, 7А; вулиця Небесної Сотні, 14А; Проспект Незалежності, 96А)

07:30-01:00 (Університетська, Небесної Сотні)

Цілодобово – Проспект Незалежності

Найкращий варіант для «ранніх пташок» – тут можна швидко та недорого поснідати. Для ласунок – гарячі напої з десертами, для прихильників ситних перекусів – соки і роли. Зранку зазвичай не дуже людно, але адміністраторка переконує, що їхній заклад часто обирають для ранкової трапези. Швидко, недорого та смачно. Сніданок тут обійдеться від 40 гривень.

3. «Appeti Tasty Food» (вулиця Руська, 194А; вулиця Університетська, 7)

Цілодобово – Університетська

Пн.-пт. 08:00-22:00; сб.-нд. 10:00-22:00 – вулиця Руська

Заклад, що на Університетській, працює цілодобово, тому вже о 7 ранку тут багато сонних кавоманів. Так, як і в попередньому варіанті, фаст-фуд пропонує до сніданку гарячі напої, десерти чи роли. Однак для тих, хто хоче максимально зарядитися хорошим настроєм спозаранку, є можливість замовити пластівці чи шоколадні кульки з молоком чи солодким йогуртом. Швидко і недорого. Багато посадочних місць. Сніданок тут коштуватиме від 40 гривень.

4.«BUCO» (вулиця Шиллера, 1; проспект Незалежності, 111)

08:00-22:00

Розташоване біля муздрамтеатру «BUCO» вже о 8 ранку має багацько відвідувачів. Тут приємна музика, широкі та зручні зали, швидке обслуговування. Можна поласувати вафлями, тостами, салатами чи десертами, а також багатьма гарячими напоями чи смузі. Спеціально для прихильників комплексного харчування можна замовити «сніданок» чи «ланч» – набір декількох страв, зібраних на одній тарілці, котрий обійдеться до 70 гривень. Поснідати чаєм та хрумким тостом тут коштуватиме від 45 гривень.

5.«ZUCKER CAFÉ» (вулиця Головна, 27)

Пн.-пт. 08:00-22:00

Сб.-нд. 09:00-22:00

Невеличка кав’ярня, що неподалік автобусної та тролейбусної зупинки, збирає відвідувачів уже з 08:00. Зараз тут можна посмакувати кавою і десертами, та бармени обіцяють, що вже навесні тут функціонуватиме повноцінна кухня, тож різновид страв буде більшим. Ненав’язлива музика та дуже затишна атмосфера. А ще смачно пахне корицею. Сніданок, що міститиме каву та шматок торта, коштуватиме від 45 гривень. Обережно! Розглядаючи «наймімімішніші» у світі дрібнички на поличках стелажів, можна забути про все на світі та запізнитися на роботу;)

6. «Панська гуральня» (вулиця Кобилянської,5)

08:00-02:00

Розташований у самому центрі «панської» вулиці заклад, напевно, один із небагатьох ресторанів, що відчиняються вже о 8 ранку та пропонують окреме меню сніданків. Зранку, на відміну від шумних вечорів із живими музиками, тут дуже спокійно, тому буде час роздивитися всі деталі інтер’єру. До окремого меню сніданків входять молочні каші, омлети, вафлі, яєчні, млинці, сандвічі та ще багато-багато всього. Якщо до страв замовляти ще і чай, сік чи фреш, то сніданок обійдеться приблизно у 60-70 гривень.

7. «Піца парк» (вулиця Головна, 1; Головна, 77; Небесної Сотні, 5А)

08:30-22:00 – Небесної Сотні

09:00-22:00 – Головна, 77

11:00-22:00 – Головна, 1

У Чернівцях є декілька закладів цієї мережі. Але якщо ви шукаєте, де поснідати до 9 ранку, або ж просто маніакально боїтеся кактусів (а у піцерії на Головній їх так багацько – краще на потикатися), то найкращим варіантом для вас стане «Піца парк» на Небесної Сотні. Вже о пів на дев’яту тут багацько відвідувачів. Тут пропонують окреме меню сніданків (до 12.00), яке складається з молочної каші, омлету, запіканки чи сирників. Одне з найбільш бюджетних місць – поснідати вівсяною кашею зі склянкою какао з молоком коштуватиме всього 38 гривень. Швидко, смачно та дешево.

Анна Колісник

 

 

 

 

 

Коментарі