Новини

Топ-7 чернівецьких закладів, де можна попрацювати з ноутбуком

Пропонуємо вам підбірку місць, у яких лунає ненав’язлива музика, є швидкий вай-фай та вільні розетки.

Якщо ти учень, студент чи просто багато працюєш за ноутбуком, то рано чи пізно поставиш собі запитання: «Де у нашому місті можна спокійно попрацювати поза домом чи офісом?». Ти ретельно вишукуєш затишне кафе десь у центрі, де не дуже людно, лунає ненав’язлива музика, є швидкий Wi-Fi та можна дешево перекусити? «Шпальта» зібрала підбірку найзручніших закладів у Чернівцях для роботи. Пропонуємо вам топ-7, де можна попрацювати з ноутбуком

1. «Оh» (вулиця Коцюбинського, 3)

Години роботи: пн.-сб. 08.00-21.00, нд. 10.00-21.00

Меню: кавові напої, салати, сендівчі, піца.

Особливості: кав’ярня розташована недалеко від центрального корпусу університету, тому тут постійно готуються до пар студенти. За словами бармена, у закладі нікого не змушують щось замовляти, аби покористуватися безкоштовним інтернетом чи підзарядити свій ґаджет. Тут смачна кухня, на замовлення потрібно чекати до 5-10 хвилин, є швидкий вай-фай та розетки біля кожного столика.

2. «28/33» (вулиця 28-го Червня, 33/57)

Години роботи: щодня 12.00-00.00

Меню: алкогольні та безалкогольні напої, закуски.

Особливості: заклад позиціонує себе як хоум-бар та славиться своїми фірмовими коктейлями. Однак до настання вечора тут мало людей, у барі лунає спокійна і ненав’язлива музика. Тому майже всі ранково-обідні гості працюють за ґаджетами. Розетки біля кожного столика, відкрита мережа вай-фаю. Дуже популярне серед молоді місце.

3. «BUCO» (вулиця Шилллера, 1; проспект Незалежності, 111)

Години роботи: щодня 08.00-22.00

Меню: кавові напої, фреші, смузі, салати, сендвічі, вафлі, хот-доги, десерти.

Особливості: затишний інтер’єр, просторі зали, ненав’язлива музика. Дуже швидкий вай-фай, багато розеток. Бармени запевняють, що не було жодного дня, аби тут молодь не працювала за ноутбуком. «Якщо хтось захоче, то може просто замовити склянку води і сидіти хоч цілий день – ми нікого не виганяємо», – переконують тут. Також заклад пропонує комплексний сніданок та ланчі.

4. «GROW» (вулиця Івана Франка, 16)

Години роботи: пн.-пт. 11.00-19.00; сб. 12.00-21.00 нд. – вихідний

Меню: смузі, роли, суші, салати, супи, солодощі.

Особливості: насамперед це кафе для веганів та всіх прихильників здорового харчування/сироїдіння. Також тут можна скуштувати не шкідливі для фігури солодощі. Цікавий інтер’єр, просторий зал, швидкий вай-фай та розетки біля кожного столика. Популярне серед молоді місце.

5. «Yugo» ( вулиця Кобилянської, 45)

Години роботи: щодня 09:00-21:00

Меню: кавові напої, салати, супи, сандвічі, омлети.

Особливості: дружний до тварин заклад відомий гарним інтер’єром та величезним різноманіттям кави. Одразу тут можна придбати кавові зерна, гранолу та корисні перекуси. Розетки біля кожного столика, швидкий вай-фай, приємне обслуговування.

6. «Yoki» (вулиця Лисенка, 2; Гете, 9)

Години роботи: щодня 10.00-22.00

Меню: алкогольні і безалкогольні напої, салати, супи, роли, десерти.

Особливості: заклад має одразу 2 локації в центрі міста. Швидкий вай-фай, розетки біля столиків. Також адміністрація пропонує гостям зарядки для ґаджетів та «павер-банки» для користування. У ранково-обідній час тут не дуже людно, тому можна спокійно і зосереджено попрацювати.

7. «Найкраща кав’ярня на розі Університетської та Сковороди» (вулиця Університетська, 17)

Години роботи: щодня 08.00-22.00

Меню: кавові напої, лимонади, вафлі, салати, супи, солодощі.

Особливості: заклад відомий як літературна кав’ярня – тут можна придбати нові книги або взяти почитати запропоновані з маленької бібліотеки. Зазвичай тут не дуже людно, часто бувають іноземці, тому про спокійне перебування можете не турбуватися. Швидкий вай-фай, багато розеток біля столиків. Смачна кава і великий різновид десертів. Приємне і швидке обслуговування.

Анна Колісник

 

Коментарі