Новини

ПАТ «Чернівцігаз» відкрив новий Центр обслуговування клієнтів

Новий Центр обслуговування клієнтів розташований на вулиці Головній, 243.

Сьогодні, 18 грудня, відбулося урочисте відкриття нового Центру обслуговування клієнтів (ЦОК) ПАТ «Чернівцігаз».

Новий Центр обслуговування клієнтів розташований за адресою: м. Чернівці, вул. Головна, 243 та працює з понеділка по п’ятницю – з 9:00 до 17:00, без перерви на обід.

Новий ЦОК облаштований у форматі «відкритого простору», що дає можливості споживачам оперативно вирішувати всі питання. Для людей з обмеженими можливостями вхід облаштовано спеціальним пандусом.

Щодня до Центру обслуговування звертаються приблизно 350 відвідувачів. Щоб уникнути довгих черг, у новому ЦОКу працює 11 менеджерів, а також адміністратор у зоні ресепшн.

Фахівці володіють універсальними навичками і можуть проконсультувати клієнта щодо питань обліку газу, технічного обслуговування мереж, звірки щодо оплати, переоформлення особових рахунків, пільг та субсидій, повірки лічильників, реконструкції систем газопостачання, приєднання до газових мереж та багато іншого.

Новинкою Центру є автоматизована електронна черга. Сучасне програмне забезпечення дозволяє розподіляти клієнтські потоки, а електронні табло інформують споживачів щодо наявності і номера місця вільного фахівця.

Незабаром центри обслуговування клієнтів з’являться у районних відділеннях.

Коментарі