Новини

В одному з чернівецьких дитсадків запрацював розвивальний майданчик

Нову гурткову кімнату, логопедичний кабінет, медичний осередок, кабінет для методичної роботи та консультативний пункт отримали вихованці дитячого навчального закладу №22.

Sandy Millar

У чернівецькому садочку запрацював розвивальний майданчик «Вулиця Дивограйликів». Нову гурткову кімнату, логопедичний кабінет, медичний осередок, кабінет для методичної роботи та консультативний пункт отримали вихованці дитячого навчального закладу №22 (вулиця Салтикова-Щедріна, 29).

Розвивальний майданчик «Вулиця Дивограйликів» у ДНЗ №22 – це результат двох малих проектів Бюджету участі чернівчан:

– малого проекту 2016 року – «Розвивально – оздоровчий майданчик «Вулиця Дивограйликів» у ДНЗ №22»

– малого проекту 2017 року – «Вихованці «Дивограю» – майбутня гордість Буковинського краю!»

2016 року на Бюджет участі подали проект, який передбачав реконструкцію (капітальний ремонт та облаштування) старих приміщень дошкільного навчального закладу №22 у нові та сучасні. 2017-го ініціатори подали проект, який став продовженням минулорічного. Він передбачав закупівлю сучасного обладнання та меблів для приміщень, які були відремонтовані торік.

Це, зокрема, медичний кабінет, процедурна кімната та ізолятор, логопедичний кабінет «Звукограйлики», кімната-музей «Усі стежки ведуть додому», гурткова кімната «Дивограйлики-розвивайлики», кабінет для методичної роботи педагогів «Всезнайки Дивограю», зручна кімната, коридори (рекреації).

Також створили костюмерну кімнату для збереження музичних атрибутів, костюмів та фізкультурного інвентарю, – повідомили у прес-службі міської ради.

 

 

 

Коментарі