Афіша, Новини

Здибанка біля ватри на Главки. Містян запрошують на атмосферну зустріч

У програмі – новорічні пісні й танці, феєрверки, гірлянди і теплі обійми.

Чернівчан запрошують атмосферно провести час біля великого вогнища з гарячим чаєм і душевними розмовами. Здибанка біля ватри відбудеться у вівторок, 11 грудня,  на вулиці Й. Главки, 18. Початок о 15:30.

Що на вас чекатиме? Співи, новорічні пісні, музика, танці, аніматори, феєрверки, гірлянди та теплі обійми. Здибанку біля ватри організовують студенти УАЛу.

«Наша мета – продемонструвати можливість створення малобюджетних подій, відтворити досвід європейських громад з самоорганізації власних просторів та проінформувати мешканців Чернівців про цілі проекту «Відкритий простір». Ми збираємось на вулиці Йосипа Главки і це буде хорошим початком майбутніх спільних заходів з громадою міста», – повідомляють організатори.

Як ідеться у анонсі події, на теплі зимові посиденьки можна запросити друзів і родину, взяти бабусю, дідуся та дітей, одногрупників і всіх охочих відчути атмосферу великої ватри і творити добро.

«Чернівцям не вистачає чогось, що може об’єднати людей разом і заспокоїти їх у такий важкий час. Ви зможете зробити добру справу – й долучитись до благодійного проекту «Миколайчики».

Куди прийти? Вулиця Йосифа Главки. Точна адреса — https://goo.gl/maps/sNokJTcjgKr

 

Коментарі