На стадіоні «Буковина» відбулася благодійна оздоровча пробіжка. Фото

Захід пройшов у рамках акції «Відповідальність починається з мене», а також для підтримки Геннадія Терехова.

8 грудня на стадіоні «Буковина» відбулася колективна оздоровча пробіжка. Захід пройшов у рамках обласного етапу Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене», яка спрямована на утвердження здорового способу життя. Також учасники пробіжки таким чином підтримали знаного тренера з легкої атлетики та за сумісництвом поета-пісняра Геннадія Терехова, котрий нині перебуває у складних життєвих обставинах.

На пробіжку прийшло чимало людей – вони пробігли чотири кілометри на стадіоні.

Одна із учасниць колективного бігу, студентка УАЛу Христина розповіла, чому вирішила долучитись до такого заходу.

«Біг взимку – це дуже круто. Тут класна атмосфера, бо бігають всі: і старші, і діти. Здається, що у певний момент вже не можеш, але бачиш, як біжить дитина і кажеш собі, якщо вона змогла, то і я зможу. Круто, коли організовують такі заходи».

Після спільної пробіжки усі відправились до «Льодового майданчика», де кожному з учасників пропонували годину безкоштовного катання на ковзанах.

Відтак серед учасників заходу відбувся розіграш подарунків. Присутні виграли чашки, футболки, шапки, рюкзаки від управління молоді та спорту Чернівецької ОДА, облцентру «Спорт для всіх» та обласного відділення Національного олімпійського комітету України.

Ірина Болеста

 

Залишити відгук