Новини

Головний тренер ФСК «Буковина» Віктор Мглинець залишив команду

Із футбольним колективом працюватиме Віталій Куниця.

Віктор Мглинець залишив посаду головного тренера ФСК «Буковина». Фахівець сам вирішив піти у відставку. Про це у коментарі «Шпальті» повідомив генеральний директор «Буковини» Ігор Наболотний.

«Дійсно, Віктор Іванович написав заяву на звільнення за власним бажанням після закінчення осінньої частини чемпіонату. Він порядна людина і, відповідно, пішов на такий крок, тому що не виконав завдання, яке перед ним було поставлене, а саме – місце в п’ятірці кращих команд групи «А» Другої ліги. Ми подумали і задовільнили його заяву», – сказав Ігор Наболотний.

Віталій Куниця / Фото офіційного сайту ФСК «Буковина»

Нагадаємо, чернівецька команда пішла на зимову перерву у чемпіонаті, займаючи останнє місце у турнірній таблиці. За словами Ігоря Наболотного, виконувачем обов’язків головного тренера призначили помічника Віктора Мглинця та за сумісництвом керманича «Буковини» U-19 Віталія Куницю.

«На 99% він працюватиме із командою до кінця сезону. Надіємося, що взимку знайдемо механізми для підсилення колективу», – зазначив гендиректор «Буковини».

Він також розповів, що футболісти поки у відпустці, а дату відновлення тренувань обговорять сьогодні з Віталієм Куницею. За словами Ігоря Наболотного, нових втрат або поповнень у складі «Буковини» наразі немає. Нагадаємо, ще в середині листопада чернівецьку команду залишили четверо футболістів.

 

Коментарі