«Намасте, Індія!». У «Вернісажі» відкрилася виставка фотографій викладачки БДМУ

Фотовиставка складається з 81 фотографії, зроблених у січні 2018 року під час подорожі до Індії.2 грудня у Центрі культури «Вернісаж», що на вулиці Ольги Кобилянської, 53 відбулося відкриття фотовиставки викладачки БДМУ Оксани Петринич «Намасте, Індія».

Оксана поділилася з гостями своєю історією знайомства з фотографією. За її словами, вона полюбила фотомистецтво ще в дитинстві.

«Мій тато фотографував, у нас вдома була фотолабораторія. Маленькою я завжди допомагала йому. У якийсь період я випросила свою першу фотокамеру «Смєну». Перша дзеркальна камера з’явилася у 2012 році, тоді я почала фотографувати різноманітні події у Чернівцях. Моя найбільша пристрасть – це знімати людей, їхні емоції та буденне життя, яким воно є».

Фотовиставка «Намасте, Індія!» складається з 81 фотографії, зроблених у січні 2018 року під час подорожі до Індії. На світлинах – Делі, Рохтак, Агра, Джайпур, Удайпур, Маунт-Абу, Амрітсар, Батінда, Мумбаї, села штату Хар’яна, кордон Індії з Пакистаном.

«Я дуже люблю подорожувати. Якщо обирати між айфоном і подорожжю, то я оберу подорож», – розповіла у коментарі «Шпальті» Оксана Петринич.

Ірина Болеста

Залишити відгук