Новини

Миколайчики. Чернівчан закликають подарувати дітям віру в новорічні чудеса

Студенти Української академії лідерства виконають заповітні мрії 143 дітей.

фото @caleb_woods

З 10 по 21 грудня чернівецький осередок Української академії лідерства організовує благодійну програму «Чудо Миколая». Студенти разом із небайдужими чернівчанами збирають подарунки для 143 діток та втілюють їхні заповітні мрії.

Як розповідає студентка УАЛ Марія Петренко, «Чудо Миколая» – це не просто збір іграшок, книг чи коштів для тих, хто цього потребує. Насамперед, це структурована програма різних заходів для того, щоб залучити якомога більше людей до створення новорічних див.

«Ми збираємо базові подарунки – канцелярію, солодощі, засоби гігієни для 143 дітей. Але окрім цього, ми спілкуємося з 6 окремими родинами, де живуть надзвичайно талановиті діти, але через якісь економічні обставини батьки не можуть повністю розвинути їхні таланти та  втілити мрії у життя. Тому ми підготували три головних етапи проведення свята. З 10 по 14 грудня будемо проводити різноманітні майстер-класи, з 14 по 16 грудня в нас відбуватимуться ярмарки. Там кожен охочий зможе придбати продукцію, яку ми виготовили на майстер-класах, чи товари від наших спонсорів. Після цього, вже перед 19 груднем, ми розвозитимемо подарунки по сім’ях. Завершить наш благодійний марафон святковий концерт у Чернівецькому національному університеті, який відбудеться 21 грудня», – пояснила дівчина у коментарі «Шпальті».

Як можна стати чарівником-Миколайчиком для дітей?
Дуже просто! Переказати будь-яку суму на картку 5168 7554 3326 6224 та розказати про подію своїм друзям.

Більше інформації шукайте тут.
Телефони: (097) 886 47 98 або (093) 889 75 75

Коментарі