Новини

У Чернівцях працюватиме ще один радар. Карта розташування пристроїв

Один із пунктів контролю з’явиться на трасі Н-03 «Житомир–Чернівці».

З 3 грудня у Чернівецькій області запрацює ще один пристрій «TruCam», про це повідомляють в Управлінні патрульної поліції у Чернівецькій області. Один із пунктів контролю з’явиться на трасі Н-03 «Житомир–Чернівці». Нагадаємо, перший пристрій облаштували на ділянці автотраси Н-10 «Стрий-Івано-Франківськ-Чернівці-Мамалига».

Читайте також: «124 кілометри замість 50. Як патрульні з новими радарами фіксували швидкісний режим на трасі у Мамаївцях».

3 грудня, у перший день роботи радару на цій ділянці дороги, з водіями проводитимуть профілактичну бесіду і роз’яснюватимуть правила дорожнього руху та нагадуватимуть про допустиму швидкість руху у населених пунктах. Та вже з 4 грудня за порушення швидкісного режиму будуть штрафувати.

За перевищення швидкості більш, ніж на 20 км/год, штраф складає 255 гривень, а за перевищення більш, ніж на 50 км/год, штрафуватимуть на 510 гривень.

Про використання приладу відеофіксації «TruCam» водіїв будуть попереджати дорожні знаки.

Як повідомив на своїй Facebook-сторінці заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, з 16 жовтня і по сьогодні в Україні склали вже понад 13000 матеріалів за перевищення дозволеної швидкості руху.

У Чернівцях завдяки «TruCam» зареєстрували 582 порушення, – розповіли у прес-службі патрульної поліції у Чернівецькій області. Використовуючи у роботі патрульної поліції радар, на автодорозі Н-10 «Стрий-Івано-Франківськ-Чернівці-Мамалига», у місцях концентрації дорожньо-транспортних пригод зменшилася аварійність та порушення правил дорожнього руху.

 

Коментарі