Новини

Політик Олег Рибачук виступив у Чернівцях із лекцією «Вибираючи завтра». Фото

Він розповів, чому не варто стояти осторонь виборчого процесу, чи справді важлива думка молоді та чи кожен голос є вирішальним.

27 листопада в осередку Української Академії Лідерства (вул. Дарвіна, 2А) відомий політик Олег Рибачук прочитав лекцію на тему: «Вибираючи завтра». Він розповів про те, чому не варто стояти осторонь виборчого процесу, чи справді важлива думка молоді та чи кожен голос є вирішальним.

Окрім цього, він порушив тему майбутніх виборів, розповів, як правильно вибрати кандидата, про важливість голосу кожного громадянина, про зміни у виборчій реформі та наслідки цих змін.

Також Олег Рибачук зазначив, що населення не довіряє молодим політикам, можливо тому, що вони не можуть переконувати краще від досвідчених політиків.

«Українці швидко розчаровуються у вибраних політиках, з початку і до завершення строку правління нового президента  наш рівень довіри до нього стрімо падає. Люди мало знають про виборців та погано розуміють їхню кампанію, потрібно краще ознайомлювати людей різних районів з кандидатами. Вибір кожного українця важливий, адже ми творимо свою державу. 

«Зараз від того, як поведе себе молодий склад виборців дуже багато залежить, − над цим варто задуматись кожному».

Олег Рибачук — український політик та громадський діяч, голова і співзасновник Центру UA, один з ініціаторів кампанії «Новий Громадянин» та громадського руху ЧЕСНО, а також голова наглядової ради Фундації «Суспільність».

Фото Ірини Болести

Коментарі