Афіша, Новини

«Намасте, Індія». Чернівчан запрошують на відкриття фотовиставки лікарки Оксани Петринич

Виставка триватиме до 14 грудня.

2 грудня о 15:00 у галереї «Вернісаж», що за адресою: вулиця Ольги Кобилянської, 53 відбудеться відкриття фотовиставки «Намасте, Індія!» чернівчанки Оксани Петринич.

До фотовиставки входять фото, які зроблені у січні 2018 року під час подорожі до Індії. На світлинах – Делі, Рохтак, Агра, Джайпур, Удайпур, Маунт-Абу, Амрітсар, Батінда, Мумбаї, села штату Хар’яна, кордон Індії з Пакистаном.

«Колись допомагала батьку під час друку фотографій вдома. У ті часи знімала на плівкову «Смєну». Відтоді й полюбила фотографію. Перша дзеркальна камера з’явилася аж після захисту кандидатської дисертації у 2012 році. Найбільше люблю знімати людей, їх емоції та буденне життя, яким воно є», – розповідає Оксана Петринич.

З листопада 2016 року фотографиня стала частинкою чернівецького фотоклубу «Позитив» і в червні 2017 взяла участь у груповій фотовиставці «Такі діти. 10 років разом».

Оксана Петринич за освітою – лікарка, за професією – викладачка, доцент кафедри сімейної медицини Буковинського державного медичного університету.

Коментарі