Новини

Двоє гравців та тренер «Буковини» претендують на «Золотий м’яч» ДЮФЛУ

Кращих молодих українських футболістів сезону нагороджуватимуть 30 листопада.

Другий рік поспіль Дитячо-юнацька футбольна ліга України складає розширений список претендентів на звання кращих футболістів минулого сезону у вікових категоріях від U-14 до U-19 із розподілом на гравців захисного та атакувального плану. Згодом його скоротять до кінцевого списку номінантів на «Золотий м’яч» ДЮФЛУ, повідомляє офіційний сайт ліги.

Серед претендентів на нагороду є і два гравці ФСК «Буковина» (U-19) – Валентин Рудич (гравець захисного плану) та Даніел Раулюк (гравець атакувального плану).

У віковій категорії U-19 кращих футболістів обирали із числа команд, що виступають в Першій лізі, тому у списку відсутні гравці київського «Динамо», донецького «Шахтаря» та інших клубів Прем’єр-ліги. Нагадаємо, «Буковина» здобула «бронзу» першолігового чемпіонату, а Даніела Раулюка визнали найкращим гравцем турніру.

Також ДЮФЛУ склала список претендентів на звання кращого тренера сезону. У ньому знайшлося місце і тренеру «Буковини» U-15 Юрію Крафту. Його вихованці минулого сезону поступилися лише «Динамо» та «Шахтарю» у боротьбі за звання чемпіона України.

Урочиста церемонія відзначення переможців відбудеться 30 листопада в столичному Будинку футболу.

 

Коментарі