Новини

«Jazz city big band». Чернівчани слухали концерт запорізького джазового оркестру

Усі охочі могли поринути в енергію джазу, натхнення і чудовий настрій джазових інструментальних та вокальних композицій.

У Чернівецькій обласній філармонії імені Дмитра Гнатюка відбувся концерт «Jazz city big band» від запорізького джазового оркестру «City Big Band». Усі охочі могли поринути в енергію джазу, натхнення і чудовий настрій джазових інструментальних та вокальних композицій.

А сьогодні у філармонії відбудеться хореографічна вистава «Тіні забутих предків» Запорізького муніципального театру танцю. Початок о 18.30. Вхід вільний.

Зауважимо, що мистецькі заходи проходять у рамках спільного проекту міст Запоріжжям та Чернівцями «Міст. Перший крок».

Довідка

У 1999 році за підтримки управління культури Запорізької міської ради створили муніципальний театр танцю з метою популяризації національного хореографічного та музичного мистецтв Запорізького краю. З цього часу було створено і представлено глядачеві понад 1500 хореографічних вистав та концертних програм, які відвідали близько 700 тисяч глядачів. «City Big Band» засновано у вересні 2018 році на базі Запорізького муніципального оркестру Запорізького муніципального театру танцю. Зараз керує оркестром Валерій Авдієвський. Джазовий гурт вражає слухачів різноманітним репертуаром, професійним виконанням та нестандартними сценічними рішеннями.

Альона Чорна



 



Коментарі