Новини

Чернівчан запрошують випікати пряникові будиночки

Відбудеться благодійна акція «Пряникове містечко».

Фото lydia_marie

15-16 грудня у «DEPOt Center» відбудеться традиційна благодійна акція «Пряникове містечко». Усіх охочих  запрошують долучитися до акції та спекти свій пряниковий будиночок чи інші солодощі. Співорганізаторка акції Катерина Пономарьова запрошує до участі кондитерів, батьків та дітей.

«Можна зареєструватися на участь у виставці-конкурсі-спекти будиночок/ пряники/ солодощі – отримати приз, або подяку від усіх діточок, які потребують нашої допомоги. Розповісти всім знайомим, родичам, друзям-запросити на два дні у запашне місто дитинства-мирне і добре», – зазначила Катерина Пономарьова.

Як долучитися до акції:

– зареєструватися на участь у виставці-конкурсі-спекти будиночок/ пряники/ солодощі-отримати приз, або подяку від усіх діточок, які потребують нашої допомоги;

– розповісти всім знайомим, родичам, друзям – запросити на два дні у запашне місто дитинства;

– зареєструватися волонтером проекту-стати на два дні помічником Святого Миколая;

– відвідати пряникове місто і підтримати учасників словом, посмішкою, грошима;

– придбати солодощі, які будуть продавати під час проведення виставки (всі кошти будуть спрямовані для діток з інвалідністю підгрупи А, що проживають у Чернівцях);

– прийти на аукціон пряникових будиночків, придбати будиночок – зробити подарунок своїй дитині та діткам з інвалідністю підгрупи А, що проживають у нашому місті.

 

 

Коментарі