Афіша, Новини

Чернівчанам презентують виставку дитячого живопису

Свої роботи представлять учні студії образотворчого мистецтва.

Фото: Nik MacMillan

16 листопада, о 16:00, у Центрі культури «Вернісаж» за адресою: вулиця Ольги Кобилянської, 53 відбудеться відкриття виставки «Живи, твори, радій». Учні студії образотворчого мистецтва «Весела палітра» презентують свої роботи у жанрах живопису та графіки. Керівник дитячої студії – член Національної спілки майстрів народного мистецтва України Марія Манчуленко.

 фото facebook.com/events/2277149022506218/

Довідка

Студія образотворчого мистецтва «Весела палітра» об’єднала творчих дітей віком від 5 до 18 років з січня 2009 року. Протягом цих років керівник студії Марія Манчуленко залучає своїх учнів до мистецтва живопису та графіки.
Студія об’єднує понад 120 учнів. Діти вчаться бачити у світі красу та відтворювати її на папері. Юні художники роблять перші кроки у дорослому живописі, опановують різноманітні засоби створення художніх образів. Роботи студійців неоднаразово відзначені на міських, обласних та Всеукраїнських конкурсах образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва.
Випусники студії продовжують свій мистецький шлях у Львівськії Національній академії мистецтв, Чернівецькому коледжі будівництва та архітектури Львівського національного університету, Чернівецькому коледжі дизайну та економіки, кафедрах декоративного – прикладного та образотворчого мистецтва, архітектури та будівництва ЧНУ імені Юрія Федьковича.

Коментарі