Новини

3D-освітлення, нова фотозона і безкоштовний майстер-клас. Що цьогоріч буде на Різдвяному містечку у Чернівцях

Облаштовуватимуть Різдвяне містечко після того, як встановлять новорічну ялинку.

Фото: kelvin balingit

13 листопада відбулося засідання комісії з відбору переможця конкурсу на проведення та облаштування Різдвяного ярмарку на Соборній площі міста. За рішенням Комісії переможцем конкурсу став ФОП Віталій Маковецький

Йому надали право з 19 грудня організувати новорічно-різдвяний ярмарок, шляхом встановлення малих архітектурних форм (дерев’яних будиночків) для здійснення торговельної діяльності, зокрема: сувенірною і художньою продукцією народних промислів, новорічними подарунками, хлібобулочними та кондитерськими виробами, солодощами, продукцією ресторанного господарства (не більше 30% від загальної кількості павільйонів), гарячими напоями та глінтвейном.

У коментарі «Шпальті» Віталій Маковецький розповів, що цьогоріч в облаштуванні Різдвяного містечка братимуть участь нові підприємці.

«Буде оновлений асортимент товару та передбачена нова фотозона. Також один із підприємців запропонував нам провести безкоштовний майстер-клас для дітей із розмальовування глазур’ю кондитерських виробів. Місто пропонує облаштувати різдвяне містечко новим 3D-освітленням, яке буде на площі та ялинці», − розповідає підприємець Віталій Маковецький.

Облаштовуватимуть Різдвяне містечко після того, як встановлять новорічну ялинку.

«Ми вимагаємо від підприємців виставляти на продаж товар хорошої якості. Уже з 15 грудня мене зобов’язали починати укладати угоди із ЖРЕПами по прибиранні території.  Вже заявлено 31 будиночків. Окрім цього, для усіх охочих буде 7D –кінотеатр», − додає підприємець.

Також Віталій Маковецький має забезпечити:

– облаштування та функціонування новорічно-різдвяного ярмарку, шляхом встановлення 31 дерев’яного будиночка для торговельної діяльності, відповідно до пожежних і санітарних норм та правил;
– створення святкової атмосфери, шляхом стилізованого оформлення локації ярмарку та будиночків з використанням світлових декорацій;
– культурно-розважальне наповнення заходу, зокрема виступи музичних колективів, майстер-класи для дітей тощо.
– прибирання і вивезення сміття визначеної території, відведеної під ярмарок;
– дотримання всіх вимог, визначених Положенням про конкурс на проведення та облаштування Різдвяного ярмарку у місті Чернівцях.

Усі охочі можуть взяти участь у Різдвяному ярмарку та звертатися до переможця конкурсу ФОП Маковецького В.А. за моб. тел.0504343179.

 

Коментарі