Новини

У Чернівцях розпочали ремонт вулиці Героїв Майдану від Щербанюка до «Туриста»

Ділянку не перекриватимуть, натомість організували реверсний рух транспорту.

У Чернівцях розпочали ремонт вулиці Героїв Майдану на ділянці від вулиці Щербанюка до кільця біля готелю «Турист». Уже провели фрезерування частини дороги, де була найбільша хвилястість. Про це у коментарі «Шпальті» повідомив директор Департаменту ЖКГ Чернівецької міської ради Володимир Бешлей.

«Ми плануємо розширення проїжджої частини за рахунок знесення старих будинків, встановлення нових ливневих систем, яких там немає, і встелення нового асфальту від вулиці Щербанюка до кільця в районі готелю «Турист». Загалом ремонт дорожнього покриття передбачає підсилення основи, тобто регенерацію, а також заміну нижнього і верхнього шару асфальту», – розповів він.

Дорогу розширять з метою зменшення заторів на цій ділянці. Вулицю для транспорту не перекриватимуть, натомість організували реверсний рух.

«Усе залежатиме від погоди, насправді, нам не вистачає одного місяця як для ремонту вулиці Героїв Майдану, так і проспекту Незалежності. Якщо буде сухо і не надто холодно, то приблизно за два тижні можна завершити усі роботи. Водночас, якщо погода не буде дозволяти, то, звичайно, ми не будемо ризикувати і не розпочинатимемо якісь масштабні речі», – сказав Володимир Бешлей.

Тендер на проведення ремонту вулиці Героїв Майдану виграла івано-франківська фірма ТОВ «ПБС». Вартість робіт – понад 22 мільйони гривень. Пропозиції та зауваження щодо якості ремонту можна надсилати на Viber 066 085 07 05.

 

Коментарі