Новини

Відсьогодні поліціянти чергуватимуть з радаром на трасі Чернівці-Житомир

З 8 листопада водіїв штрафуватимуть за перевищення швидкісного режиму.

Відсьогодні патрульні поліцейські чергуватимуть із радаром TruCAM на трасі Н-03 Чернівці-Житомир. У перший день чергування водіїв не будуть штрафувати, а лише проводитимуть роз’яснювальну роботу. Про це під час прес-конференції повідомив керівник УПП у Чернівецькій області Артур Шкроб.

«Наразі там встановлюють відповідні дорожні знаки про здійснення відеонагляду. Відсьогодні наші патрульні будуть чергувати із радаром TruCAM на трасі Н-03 Чернівці-Житомир. Відзавтра за порушення швидкісного режиму притягатимуть до відповідальності», – зазначив Артур Шкроб.

Також керівник патрульної поліції зауважив, що пріоритет роботи УПП – безпека на дорозі, а не штрафи.

За словами Артура Шкроба, завдяки приладу TruCAM на трасі М10, на відрізку дороги Чернівці-Мамаївці, вдалося зменшити кількість ДТП до 100%.

«Ми провели експеримент – завдяки цьому приладу швидкість загального потоку не перевищує 60 км/годину. Це той результат, до якого ми прагнули. Станом на минулий тиждень ми виявили 270 порушників. З часу патрулювання з радаром на цій ділянці дороги не трапилося жодного ДТП. Тут швидкість загального потоку не перевищує встановлену норму», – зауважив Артур Шкоб.

 

Коментарі