Новини

Начальник управління освіти Сергій Мартинюк вийшов із відпустки і звільнятися не планує

Чиновник повернувся на робоче місце після довготривалого відпочинку та лікарняного.

chernivtsy.eu

Відсьогодні, 30 жовтня, начальник управління освіти Чернівецької міської ради Сергій Мартинюк приступив до виконання своїх службових обов’язків. Він перебував у відпустці та на лікарняному з 27 липня по 29 жовтня.

Під час прес-конференції чиновник прозвітував про готовність навчальних закладів до опалювального сезону, забезпеченість підручниками та партами для першокласників, а також про те, що не планує писати заяву на звільнення.

«Відпустку вибрав усю, яка передбачена законом. За чотири роки роботи в управлінні, я брав відпустку лише на 7-12 днів. Тому назбиралося так багато. Це моє законне право. Крім того, упродовж відпустки я перебував у Чернівцях, відповідно постійно був у курсі всіх справ в управлінні та періодично виходив на роботу. Тому заяви про саботаж не відповідають дійсності», – зазначив Сергій Мартинюк.

Також він розповів, що напередодні навчального року проінспектував 90% шкіл та дитсадків міста, а сьогодні, у перший робочий день перевірив шість навчальних закладів.

Окрім цього, за словами Сергія Мартинюка, секретар Чернівецької міської ради Василь Продан не пропонував йому написати заяву на звільнення.

«Освіта працювала і буде працювати належно. Писати заяву на звільнення бажання не маю. Вважаю, що нормально справляюся зі своїми поcадовими обовязками», – повідомив начальник управління освіти.

 

Коментарі