Афіша, Новини

Чернівці долучаться до «City Day Quest» від ООН

На всіх охочих чекають захопливі та корисні завдання, а також цікаві призи.

1 листопада у Чернівцях відбудеться квест, що організовують в рамках проекту «City Day Quest» за підтримки Організації Об’єднаних Націй. Початок о 15:00 у Центральному парку культури і відпочинку імені Тараса Шевченка (біля фонтану).

«Що турбує вас більше: питання якісної освіти, охорони здоров’я чи збереження навколишнього середовища? А можливо, ви б бажали загострити увагу суспільства на безглуздих гендерних стереотипах в Україні? Чи обговорити доцільність здорового способу життя? Якщо хоч щось з зазначеного стосується вас – ласкаво просимо на Квест», – йдеться в анонсі події.

Організатори розповідатимуть та показуватимуть, що таке Цілі Сталого Розвитку ООН, а також говоритимуть, яким чином можна сприяти їх досягненню. Під час квесту учасники дізнаються інформацію про кожну з цілей на відповідних станціях, а також будуть залучені до інтерактивних завдань, де зможуть проявити креатив та висловити власну думку щодо поставлених задач. На всіх охочих чекають захопливі та корисні завдання, а також цікаві призи.

Реєстрація та умови участі в квесті за посиланням.

 

Коментарі