Новини

Скільки порушень швидкісного режиму зафіксували поліціянти на дорогах Буковини за два тижні

Допустима швидкість у межах населеного пункту 50 км/год.

Упродовж двох тижнів у Чернівецькій області на аварійно небезпечних відрізках дороги національного значення Н-10, сполученням Стрий-Івано-Франківськ-Чернівці-Мамалига, працюють екіпажі патрульної поліції із засобами контролю за дотриманням водіями встановлених швидкісних режимів – лазерними пристроями для вимірювання швидкості TruCam. Це сприяє зменшенню аварійності у місцях концентрації дорожньо-транспортних пригод. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Патрульна поліція Чернівецької області.

«За цей період зафіксували понад 300 порушень швидкісного режиму. Нагадуємо, що допустима швидкість у межах населеного пункту 50 км/год. Перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на двадцять кілометрів на годину, тягнуть за собою накладення штрафу розміром 255 гривень, понад п’ятдесят кілометрів – 510 гривень», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: «124 кілометри замість 50. Як патрульні з новими радарами фіксували швидкісний режим на трасі у Мамаївцях».

Проте бувають виключення, коли охоронці порядку не виносять постанову на правопорушника.

Патрульна поліція звертається до водіїв та закликає не нехтувати правилами дорожнього руху та дотримуватися швидкісного режиму, а у разі необхідності своєчасно звертатися по допомогу.

Коментарі