Афіша, Новини

У Чернівцях відбудеться семінар «Освіта за кордоном. Від Канади до Китаю»

На заході розкажуть, чому варто їхати за кордон, як обрати програму, щоб вона допомогла досягти кар’єрних успіхів.

Фото: Antenna

30 жовтня, о 18:30, в готелі «Буковина» (конференц зала 2, вул. Головна 141) в рамках Всеукраїнського освітнього туру відбудеться семінар «Освіта за кордоном. Від Канади до Китаю», щоб поділитися новою корисною інформацію з питань отримання вищої освіти за кордоном.

«Торік на наш семінар в Чернівцях зареєструвалися більше 200 чоловік. Ми зрозуміли, що питання отримання освіти за кордоном для вас є актуальним та цікавим. Ми захопилися вашою кількістю, шаленою активністю та ентузіазмом. Ми раділи вашим запитанням, запитам та планам. Ми з радістю переглядаємо фотографії з минулого року. Радіємо за тих, хто вже розпочав навчання на програмах за кордоном, та активно слідкуємо за перемогами кожного. Ми допомагаємо із вибором тим, хто був на семінарі минулого, але ще тільки знайомився з можливими варіантами навчання», – повідомляють організатори.

Тут розкажуть, чому варто їхати за кордон, як обрати програму, щоб вона допомогла досягти кар’єрних успіхів, про можливості отримання гранту на навчання, про ваші перспективи, перепони та виклики.

План семінару:

1. Як обрати країну навчання.
2. Програми доступні українським студентам.
3. Скільки необхідно заплатити за навчання.
4. Які можливості відкриває навчання за кордоном
5. Проживання.
6. Стажування та робота під час навчання.
7. Працевлаштування після навчання.

Вартість – безкоштовно, за умови попередньої реєстрації.

Реєстрація та деталі за посиланням тут.

Коментарі