У Чернівцях офіційно відкрили осередок Української Академії Лідерства. Фото

Розташований осередок Української Академії Лідерства на вулиці Чарльза Дарвіна, 2А.

Сьогодні, 18 жовтня, у Чернівцях відбулося офіційне відкриття осередку Української Академії Лідерства (УАЛ).

Засновники академії Роман Тичківський (керівник УАЛ, координатор програми економічного лідерства у «Western NIS Enterprise Fund» ) разом із Ярославою Джонсон (президентка та головна виконавча директорка «Western NIS Enterprise Fund») урочисто встановили вивіску на фасаді приміщення, що на вулиці Чарльза Дарвіна, 2А.

Привітати студентів УАЛу із офіційним відкриттям прийшли секретар міської ради Василь Продан, перший заступник голови обласної ради Інга Маковецька та заслужений вчитель України, почесний чернівчанин Пауль Пшенічка. 

Для усіх пристуніх молоді лідери підготували перфоменс, в якому продемонстрували власні цінності життя та розвитку в УАЛі. Відтак вони провели усім охочим екскурсію осередком.

Читайте також: На вулиці Главки облаштують «Відкритий простір». Як виглядатиме

Українська академія лідерства – це 10-місячна освітня програма розвитку для випускників шкіл, віком від 16 до 18 років. Навчання триває шість днів на тиждень, а студенти проживають у кампусах Академії. Програма допомагає молоді знайти своє призначення, пізнати країну та світ, усвідомлено обрати майбутню професію та розкрити лідерські якості.

Нагадаємо, що осередки академії діють в Києві, Миколаєві, Полтаві, Харкові та Львові.

Фото Ярослави Дерев`янко

\

Залишити відгук