Афіша, Новини

Чернівчан запрошують на лекцію-диспут «Travel or die»

Усі охочі матимуть можливість поговорити про подорожі з людьми, які вже побували в різних куточках України та світу.

Фото: Simon Migaj

17 жовтня, о 18:00, в Медіа-центрі «Belle Vue»  за адресою: вулиця Ольги Кобилянської, 2 відбудеться лекція-диспут «Travel or die».

«Привіт, друже. Можливо, проводячи вечори за чашкою кави, чаю або какао, ти задавався (-лась ) питанням про подорожі? Часом в нас може виникати бажання все залишити та поїхати світ за очі. Пізнати нові міста. Познайомитися з цікавими людьми. Відчути екстрім. Подорожі дарують нам розвиток, руйнування стереотипів та неповторні емоції , завдяки яким нові побачені місця нам пам’ятатимуться ще довго», – повідомляють організатори.

Команда організаторів Всеукраїнського руху «Твоя країна» запрошує усіх охочих, зокрема, учнівську та студентську молодь, поговорити про подорожі з людьми, які вже побували в різних куточках України та світу, і готові саме з тобою ділитися власним досвідом та враженнями.

Під час заходу кожен матиме можливість також дізнатися про те, як можна побувати в багатьох містах України, мати знайомих у більшості її куточків, як знаходити однодумців та багато всього цікавого.

 

Коментарі