Афіша, Новини

У Чернівцях говоритимуть про псевдожебрацтво

Усіх охочих запрошують взяти участь у обговоренні .

Фото: Francesco Tommasini

24 вересня, о 18:00, відбудеться круглий стіл «Проблема псевдожебрацтва в місті Чернівцях та шляхи її вирішення».

«Метою заходу є озвучення проблеми псевдожебрацтва, визначення можливих шляхів її вирішення, а також розподіл відповідальності ключових зацікавлених сторін. Під час обговорення ми хочемо розробити та описати механізм реакції та взаємодії поліції, громади, громадських організацій, органів місцевого самоврядування, соціальних та медичних служб у випадках виявлення на вулицях міста випадків псевдожебрацтва», – повідомляють організатори.

До участі запрошують представників органів місцевого самоврядування, депутатів Чернівецької міської ради, керівників відповідних комісій, а також представників засобів масової інформації та громадських активістів міста.

Захід проводиться ГО «Народна допомога Україна» в рамках проекту Партнерство поліції та громади задля подолання псевдожебрацтва в м. Чернівці. Проект впроваджується за підтримки Інноваційного Фонду з питань взаємодії поліції з громадою на засадах партнерства (CPIF) Проекту підтримки підготовки поліцейських (PTAP), що реалізовується в Україні компанією «Агрітім Канада Консалтинг Лтд» за фінансової підтримки уряду Канади».

 

 

 

 

 

Коментарі