Новини

«Всесвітній День Підтягувань». Чернівчани долучились до благодійного заходу

Упродовж дня усі охочі – чоловіки, жінки та діти, могли стати учасниками благодійного заходу.

22 вересня  у світі відзначають «День Підтягування», офіційна назва якого «World Pull-Up Day». Чернівці  також долучилися до святкування і провели «Благодійний День Підтягувань 2018».

Захід проходив на майданчику перед ТЦ «Формаркет». Упродовж дня усі охочі – чоловіки, жінки та діти, могли стати учасниками благодійного заходу.

Найважливішою місією «Всесвітнього Дня Підтягувань 2018» є благодійність та допомога тим, хто її потребує. Цьогоріч організатори просили всіх небайдужих допомогти яскравій чернівчанці Ользі Гердезі, котра вже понад два роки бореться з раком.

Довідка

У 2011 році Латвійська асоціація Street Workout (засновники World Street Workout and Calisthenics Federation) разом з компанією «Латвійської залізниці» вперше організувала «Латвійський День підтягування» Це був один день підтягувань із загальною конкуренцією в 50 містах Латвії і з супер-фіналом в прямому ефірі в кінці дня. Цей захід зібрав понад 3000 учасників і отримав величезну увагу серед всього суспільства. У 2013 році подію організували в 60 містах – вона зібрала 8000 учасників, які разом зробили понад 70 000 підтягувань упродовж дня.

Антоніна Вишневська


 

 

Коментарі