Новини

Тролейбуси, що курсують маршрутом № 2, їздитимуть частіше

ЧТУ збільшить кількість транспортних засобів на цьому напрямку.

З 18 вересня «Чернівецьке тролейбусне управління» зменшить інтервал руху тролейбусів, що їздять маршрутом № 2 (завод «Гравітон» – Університет). До такого рішення дійшли на нараді, в якій взяли участь секретар Чернівецької міської ради, представники Департаменту ЖКГ, ЧТУ та виконавчого комітету.

«Ця робоча нарада відбулась за моїм зверненням до секретаря і стосувалась саме питання вивозу пасажирів із мікрорайону Гравітон. До мене публічно звернулися із цією проблемою мешканці Гравітону та Гарячого Урбану, тож маю надію, що ЧТУ виконає обіцянку щодо зменшення інтервалу руху тролейбусів на цьому маршруті», – зазначила у коментарі «Шпальті» член виконавчого комітету міської ради Антоніна Бабюк.

Зокрема, у час пік на лінію виходитимуть додаткові транспортні засоби.

«Із завтрашнього дня на маршруті №2 будуть курсувати вісім тролейбусів – шість одинарних і два спарених. Тоді як раніше людей перевозили всього шість транспортних засобів», – повідомив у коментарі «Шпальті» в. о. начальника ЧТУ Михайло Олексюк.

За його словами, завдяки цьому чернівчани менше чекатимуть на «рогаті» на зупинках. Одну «гармошку» для маршруту № 2 заберуть із «шостого» маршруту.

«Після того, як знову відкрили автобусні маршрути № 11 і 12, ми змушені з тролейбусного маршруту № 6 одну спарену «Шкоду» 15-ТР забрати, щоб не возити повітря. А замість «гармошки» їздитиме одинарний транспортний засіб», – розповів очільник КП «Чернівецьке тролейбусне управління».

Читайте також: Як відродити електротранспорт у Чернівцях. Михайло Олексюк про минуле й теперішнє ЧТУ

Також, за словами Михайла Олексюка, попри скасування транспортного експерименту, кількість тролейбусів на маршруті № 8 поки не скорочуватимуть.

 

 

Коментарі