Новини

У Чернівцях День міста святкуватимуть 6-7 жовтня

Міська рада запрошує підприємців до участі у святкуванні.

Фото Юлії Драган

Цьогоріч Чернівці святкуватимуть свою 610-у річницю від дня першої писемної згадки.

У програмі заходів: виставки – продажі хлібобулочних та кондитерських виробів на площі Центральній, продукції ресторанного господарства, продуктів бджільництва та виробів майстрів народних ремесел на площі Пресвятої Марії та вулиці Шкільній.

Участь у виставках – продажах безкоштовна.  Учасники виставок – продажів здійснюватимуть торгівлю у власних наметах. Про це повідомляє сайт Чернівецької міської ради.

Намети організатора будуть розташовані лише на ділянці вулиця Турецької під мостом (від входу (в’їзду) під міст до квіткового годинника). Для участі у виставках – продажах на площі Центральній та на площі Пресвятої Марії (ресторанне господарство) необхідно подати відповідну заяву в департамент економіки міської ради. Заявки на участь у виставках – продажах виробів майстрів народних ремесел та продуктів бджільництва на площі Пресвятої Марії та вулиці Шкільній приймаються в телефонному режимі.

Охочим прийняти участь у зазначених заходах пропонуємо звертатися за відповідними напрямками діяльності:

– торгівля кондитерськими та хлібобулочними  виробами – площа Центральна (тел. 52-48-41, 55-30-00, 52-01-64);

– вироби майстрів народних ремесел та продуктів бджільництва – площа Пресвятої Марії, вулиця Шкільна (тел. 52-01-21, 52-64-25);

– ресторанне господарство – площа Пресвятої Марії (тел. 52-64-25).

Більше інформації для підприємців на сайті Чернівецької міської ради.

Коментарі