Новини

Двох гравців «Буковини» включили до збірної туру Другої ліги

Микола Павлюк та Роман Кузів своїми голами допомогли перемогти «Поділля».

Двоє гравців ФСК «Буковина» увійшли до символічної збірної сьомого туру Другої ліги з футболу за версією видання «СпортАрена». Лівий захисник Микола Павлюк та правий півзахисник Роман Кузів, зокрема, своїми голами, допомогли чернівецькій команді 2 вересня обіграти «Поділля» з Хмельницького із рахунком 3:2.

«Феєричний матч у Чернівцях мав свій «фасад» – оборонці обох команд «фестивалили» по повній. Але були й гідні відзнаки. Так, Павлюк, вимушено вступивши в гру по ходу другого тайму, добре відпрацював на своїй половині поля й за рахунок спритності встиг до м’яча першим, забивши переможний гол у зустрічі з Поділлям», – оцінює дії Миколи Павлюка спортивне видання.

«Зв’язка братів Кузівих – це завше «мотор» чернівецької команди. Так було і в матчі з «Поділлям», стрімкий вінгер неодноразово загострював гру, видав низку швидкісних рейдів та забив перший м’яч у поєдинку. У якому, до слова, було ще чотири голи», – описує гру Романа Кузіва «СпортАрена».

Вам буде цікаво: Як гравці «Буковини» здобували першу домашнюю перемогу. Фото

Окрім цього, видання назвало Миколу Павлюка «джокером туру»:

«Один із найвидовищніших матчів тижня нагадував «перестрілку» – кожна із команд мала чимало можливостей забивати, але за рахунку 2:2 переможний м’яч забив захисник Павлюк. І грою в захисті, і цим своїм голом він виправдав свій екстремальний вихід після певної перерви», – пише спортивний портал.

Нагадаємо, перемігши «Поділля», чернівецька команда вийшла на п’яту сходинку турнірної таблиці групи «А» Другої ліги. Наступний матч «Буковина» зіграє також вдома у неділю, 9 вересня, о 17:00, проти ФК «Калуш».

 

 

Коментарі