Новини

У «Багатопрофільному ліцеї для обдарованих дітей» у Чернівцях відкрили басейн

Реконструкція басейну коштувала понад три мільйони гривень.

Сьогодні, 3 вересня, у комунальній обласній спеціалізованій школі-інтернаті ІІ-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів «Багатопрофільний ліцей для обдарованих дітей» у Чернівцях відбулося відкриття басейну.

Заступник директора з навчальної роботи Сергій Кізіма розповідає, що басейн від початку був у проекті навчального закладу. Проте його будівництво не закінчили, і приміщення залишалося у занедбаному стані.

«Реконструкція басейну коштувала понад три мільйони гривень. У ліцеї діти живуть цілодобово, тому важливо забезпечити їм необхідні умови для занять спортом. Дирекція ліцею звернулася до крайової влади з пропозицією відновити басейн, і витрати на це повністю покрили з обласного бюджету», – говорить Сергій Кізіма.

«Багатопрофільний ліцей для обдарованих дітей» у Чернівцях працює з 2011 року. Серед профілів ліцею – хімія, біологія, екологія, фізика, сучасні інформаційні технології, спорт, українська та іноземні мови. У школі-інтернаті навчаються діти не лише з Буковини, але й з Закарпаття, Київської, Житомирської, Вінницької, Хмельницької областей.

Фото Юлії Драган

 

 

Коментарі