Новини

Як чернівчани бігли за Незалежність. Фото

У парку імені Тараса Шевченка відбувся патріотичний забіг.

25 серпня у Центральному парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка пройшов «Забіг Незалежності». Такий захід у нашому місті відбувся уперше.

О 10:00 чернівчани та гості міста зібралися на центральній алеї парку, щоб забігом на 2, 3,5 та 5 кілометрів відсвяткувати День Незалежності України.

«Основна мета – здоровий дух у здоровому тілі чернівчан. Ми за спорт, ми за соціальну відповідальність кожного нашого громадянина», – розповіла співорганізаторка спортивного заходу Юлія Пожарук.

Учасники забігу прийшли поодинці, сім’ями та колективами. Вони – різного віку та з відмінними мотивами участі в спортивній події.

«У мене на футболці написано: «Дякую нашим військовим». Це моя своєрідно виражена вдячність. Так я дякую нашим воїнам за Незалежність, яку вони забезпечують», – поділилася чернівчанка Юлія Доліба.

Перед забігом – розминка разом із тренером під музику. Позитивні емоції – не єдина нагорода за хороший результат.

«У нас є призовий фонд на дистанцію у 5 кілометрів. Троє чоловіків та троє жінок, які прийдуть до фінішу найшвидше, отримають по 1000, 750 та 500 гривень відповідно. Також ми розіграємо багато призів серед усіх присутніх», – заохочувала співорганізаторка забігу Юлія Пожарук.

Після сигнального пострілу націлені на результат учасники швидко зникли з поля зору. Проте ще довго можна було спостерігати усміхнених батьків з дитячими візочками, дідуся з внучкою та портфелем, дітей на велосипедах, що повільно долали дистанцію.

 

 

 

Коментарі